lørdag den 19. juni 2010

19062010


 I know you see, somehow the world will chance for me and be so wonderfull


Så er sommerferien begyndt og jeg tror næsten jeg må indrømme jeg allerede keder mig bragt. Heldigvis er der ting som bøger og tegnefilm der kan underholde en. Har læst en ny bog kaldet Epic, genlæst Artimes Fowl 1,2,3 og Ronja Røverdatter. Jeg blev rørt dybt ind i sjælen af sidstnævnte, kender i det sted hvor rigtig gode bøger rør en? Det der sidder i venstre side lige under ribbenet? Der ramte den mig. Ronja og Birks forhold til hinanden er så rent og så stærk og smukt på samme måde som Peter og Wendys, Lilos og Stitchs og alle de andre forhold der stikker så meget dybere end både kødets og forstandens kærlighed.
Bøger er det bedste i denne verden.

Fandt denne lille tegning i et hjørne af mit billede gallari. Line har allerede set den men vil gerne dele den med jer, det er ikke sjældent nok vi værdsætter dem som er hos os.


I går tog jeg hen til min bedstemor hvor jeg hjalp hende med at rydde op og sammen så vi også "Skønheden og udyret den fortryllede jul". Vi fandt en masse ting som har været min bedstefars og det var dejligt at blive mindet om ham igen selvom han aldrig helt er væk. Jeg savner ham, ingen tvivl om det, men han er jo hos mig. I mine tanker og følelser, han har været med til at skabe mig da jeg var lille med hans historier, hans lege, hans glæde og hans varme latter. Var også ude at besøge hans gravsted alene. Det trænger til at få skiftet blomster så regner med at drage derud her en af dagene og plante nye.

Om aftenen var vi til grillfest med min fars arbejde (han arbejder som kordegn (den som registere fødsler og dødsfald i distrektet) i Lina kirke hvor min bedstefar er begravet) Det er sjovt hvordan dem han arbejder sammen med kan huske mig fra da jeg var lille og kom med ham på arbejde. Det er rart hvordan de med det samme har varme tanker og et venligt klem klar til en. Jeg tilbragte det meste af aftenen med at underholde de yngre børn der var med til festen, vi tegnede, stegte snobrød og skumfiduser samt læse højt.
Det er skønt at tegne med små børn, deres fantasi er så levende! (også gør det heller ikke noget hvis man ikke er den bedste til at tegne, de nyder jo din opmærksomhed alligevel)

Dagen i dag er blevet tilbragt i nordjylland hos min farmor og farfar. Har set en overordenlig mængde kanal 4 og kommet lidt igang med Paradise Kiss cosplay projekt.


2½ af dit plysbolde der skal sidde i mit hår.
Har dog også en dårlig nyhed, kan ikke deltage i Genki pga min fars bryllup som foregår den 7 august. Alting kan ikke gå helt efter planen, tilgengæld betyder det at der nu er plads i budgettet til en Københavner tur i sommerferien! Eneste der er at sige er at vi ses til J-popcon alle mine darlings.

Sidst vil jeg gerne dele en sang med jer, den er skrevet til tegneseriene omkring Beatrix Potters figure. Se den, tro mig i vil ikke fortryde det.


3 kommentarer:

 1. Artemis Fowl står også på listen over mine yndlingsbøger! :3 jeg ELSKER dem! <3

  aaaw det lyder hyggeligt med at sidde og tegne med børn og endda også at besøge in bedstefar, selvom det er alene. ^^

  -lovely song! :3 lululalalla <3

  SvarSlet
 2. PONPONNER!! Og awh til ingen Genki ._. love yew, du skal komme og tjekke mit telt for mig <3

  SvarSlet
 3. Hahaha, godt du kan finde ting at underholde dig med hvis du allerede keder dig :D

  Eeej, hvor uheldigt at du ikke kan komme til Genki ;_;

  SvarSlet