fredag den 4. marts 2011

04032011

5 tegnede kvinder jeg ser op til


Leetah fra Elfquest
Hvorfor? 
Gennem serien udvikler hun sig fra at være dumstolt og arrogant til at være livsledsagerske, mor og healer. Hun står ved sine valg og står fast ved sine principper og hun giver aldrig op når nogen har brug for hende.


Belle fra Skønheden og udyret
Hvorfor?
Jeg har nævnt Belle i et tidligere indlæg. Hun er min yndlings disney prinsesse og en stor del af hvorfor jeg elsker bøger så meget. Hun tør stå ved sine håb og drømme selvom hele den by hun befinder sig i kalder hende skør. Hun ser ind bag udyrets skræmmende ydre og tror på det gode i andre.


Tommelise fra Tommelise
Hvorfor?
Hun lader ikke hendes størrelse komme i vejen for at opdage verden og hendes godhed bringer hende meget venner. Hun giver ikke op da hun bliver røvet fra sit hjem men kæmper for at finde sin prins og vende hjem til sin mor. Tommelise filmen har lært mig meget om at følge sit hjerte og at turde vælge sin egen vej


Ariel fra Den lille havfrue 
Hvorfor?
Ariel er en drømmer, hun er grunden til jeg synger så meget som jeg gør og hvorfor jeg elsker havfruer.
Tv serien og den lille havfrue 2 er en stor grund til hvorfor jeg elsker hende, hun er der for sine venner, hun er modig hun tør drømme og være sig selv.


Odette fra Svaneprinsesen
Hvorfor?
Odette lader sig ikke nøjes med sin prins før han får formuleret at han også elsker hendes indre. Da hun bliver taget til fange prøver hun selv at flygte, hun giver ikke efter for skurken der har fanget hun og hun redder sin prins liv ligeså mange gange som han redder hendes. Hun er elegant, klog, ærlig og er der for sine venner og sin elskede.

Hvem er dine tegnede forbilleder?
(Det er først nu jeg har lagt mærke til at 4/5 kan synge ♥ )


6 kommentarer:

 1. Jeg har alt for mange til at kunne nævne xD
  Men vil lige sige at dit blog indslag var super inspirerende o.o og der er kun en jeg ikke kender x'D hurra!

  SvarSlet
 2. Haha, det er sådan en rigtig... cutesy-post 8D Det er lidt sødt.

  SvarSlet
 3. Synes så alligevel, at du skulle have haft nogen der var fede, uintelligente, usikre og nrkatika-afhængige. Dét havde været originalt!:)Du stadig sød.

  SvarSlet
 4. .... jeg har overvejet at cosplaye alle disse kvindemennesker... siger det alt?
  Btw, om et år ikke? til Komiks.dk ikke? Der vil du se en Leetah IN THE FLESH <3

  SvarSlet
 5. mmmmmh... <3 Leetha <3<3

  SvarSlet
 6. Hvem ser IKKE om til Leetah <3
  Jeg kan godt lide at der er en elver og så er resten prinsesser, haha :D Måske jeg skulle lave den her også, det er ret sjovt!

  SvarSlet