søndag den 3. juli 2011

03072011


5 gode bøger til sommeren

1.

"Forstil dig, at nogle mennesker kan påvirke dine følelser og tanker, når du læser, eller hvis de læser en bog højt for dig. At de kan forføre dig med de mest fantastiske historier, men også manipulere dig til at tænke lige præcis, som de ønsker.  Forestil dig, at gamle bøger gemmer på stærke kræfter, der kun venter på at blive vakt til live..."

2.

"Always be ready for the worst - you're at risk from the moment you step outside your front door! Here are illustrated, step-by-step instrucions on what you need to know NOW"

3.

"Da Andrea første gang træder ind i Runways supersmarte Manhattenkontor kender hun intet til modebranchen og slet intet til den frygtede og feterede chefredaktør Miranda Priestly
Men snart ved Andrea alt for meget. Hun ved, at det er fyrings grund ikke at gå i stiletter på arbejde, at man kan købe alt - biler, manicure, tøj - på bladets rening, men at man aldrig må forlade sit skrivebord eller lade Mirandas kaffe blive kold"

4. 

"Filip er en rigtig artig dreng. Han kan derforikke forstå, hvorfor han pludselig havner i Helvede, udset til at være Djævelens arvtager. Det går også hurtigt op for Djævelen, at der er sket en fejl, men han er alligevel nødt til at gå i gang med Filips oplæring og finde hans mørke side. Filip får hurtigt venner og fjender i denne sære, dystre verden. Og får samtidig færten af et ondsindet komplot mod den sorte trone"

5.

"En NASA-satellit gør en chokerende opdagelse dybt nede i den arktiske is, og følgerne er katastrofale
Den unge efterretnings agent Rachel Sexton sættes på sagen, som viser sig at være skæbnesvanger. Inden hun får set sig om, er hun med livet som indsats viklet ind i et bedragerisk magtspil, hvor det er umuligt at gennemskue, hver der er på hvis side"

4 kommentarer:

 1. Oooh, fed idé, I might just steal that from you :3
  Nr.1 lyder rigtig fed, så den skal jeg nok lige ha skaffet mig!!

  SvarSlet
 2. oh oh oh bogliste ;) so my idea. Lægger nok også nogle op så snart jeg har læst den jeg er igang med :D yay for bøger naaam

  SvarSlet
 3. Skal nok liiige til at læse Den Store Djævlekrig igen snart!

  SvarSlet