tirsdag den 27. september 2011

27092011


☆☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆☆

April lavede denne "sjove" lille historie om hende og jeg i dag i Filosofi.
(Ja, der sker virkelig ikke særlig meget i mit liv. Hurra!)

For længe, længe siden var der et ulækkert slumkvarter med svamp, hvor der boede en tungtopfattende og hvas børshaj, der hed Sabrina CrackMus. I nærheden lå et storladent palæ med TV og kummefryser, hvor der boede en bleg og ædruelig dværg, der hed Laura Luffegøj. En fornem prinsesse ved navn Krille Bille, som også var smuk, var børshajens nabo, og Laura Luffegøj ville gerne tage på elgjagt med Krille Bille.

Nu ville tilfældet, at Sabrina CrackMus havde en kostbar Crüe-tshirt, som var hende til stor hjælp i hendes virke som børshaj, og den ædruelige Laura Luffegøj, der ikke selv havde nogen, fandt på at ville låne tshirten af Sabrina CrackMus. Kun sådan kunne hun imponere Krille Bille, for den smukke Krille Bille var en inderlig nidkær prinsesse, som hun så forrygende gerne ville tage på elgjagt med.

Men børshajen var jo altså ganske hvas. Tiden gik, og Laura Luffegøj kom ikke sagen nærmere. En dag på den lokale bodega stødte Laura Luffegøj ind i en entreprenant og fornem madskribent, som sagde hun hed Sofus TrøffelMis, og hun sagde til Laura Luffegøj: "Vi må være fornemme begge to, så skal det nok lykkes for os at låne crüe-tshirten". Laura Luffegøj var i ualmindelig godt humør. Hun var overbevist om, at med den fornemme madskribents hjælp ville hun snart kunne tage på elgjagt med prinsessen.

Nu er enhver børshaj jo vanvittig glad for at være på bodega, og Sabrina CrackMus var ingen undtagelse, så en dag, mens hun var det, sneg den ædruelige Laura Luffegøj sig hen, hvor hun boede, selvom der var mørkt og svampet. Men man skulle ikke lade sig narre af, at Sabrina CrackMus var så tungtopfattende, for hun kom tilbage på et alt andet end belejligt tidspunkt.

Sofus TrøffelMis havde imidlertid ikke glemt dværgen, og hun sprang til og gav sig til i stor detalje at fortælle Sabrina CrackMus om livet som madskribent. Crüe-tshirten, der vitterlig var fantastisk kostbar, var derfor nem for Laura Luffegøj lige at låne af børshajen.

Mere bleg end nogensinde gik Laura Luffegøj så over til årsfest i biavlerforeningen. Der mødte hun den fornemme prinsesse. Krille Bille var alt andet end afvisende over for tanken om at tage på elgjagt med den blege dværg, og således levede de lykkeligt til deres dages ende.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar