onsdag den 8. september 2010

08092010

 Drømmer du om at la dig forsvinde og bare skride fra din telefon?


Jeg er forsvundet i en forunderlig verden. En verden hvor himmel og helvede kan nåes. En verden hvor alt er så grusomt, så smukt og så forunderligt at det næsten ikke er til at forstå. En skreven verden der fanger mig, fortryller mig, binder mig, driller mig med hvert et ord og det er fantastisk.
Da jeg sov hjemme hos Nanna lånte jeg bogen "Djævlens lærling" af Kenneth Bøgh Andersen. Siden i mandags har jeg læst den, forsættelsen og 3eren. Jeg har brugt stort set hvert eneste vågent øjeblik på at læse, mellem timerne, i bussen, mens jeg gik. Ja, selv når jeg burde ligge og sove har jeg læst.
De er fantastiske. Intet mindre. Har ikke været så draget og begejstret siden jeg begyndte at læse Harry Potter! Serier som denne er grunden til hvorfor jeg elsker at læse og det fylder mig med så meget kærlighed, skønhed og glæde at det gør helt ondt.
Tak Kenneth, tak fordi du har skrevet noget så vidunderligt. Jeg håber en dag jeg kan takke dig på den ene eller anden måde. (eventuelt efter jeg har slået de 11 andre, der står i køen foran mig til hans sidste bog "Ondskabens Engel" på Silkeborg bibliotek.)
Tak.

Verden går både langsomt og hurtigt på samme tid. Der er så uendelig længe til om 51 dage, så længe, så længe, så længe.. På den anden side er det hele tiden som om jeg halser lidt bagefter, stof til cosplay, afleveringer, Kita, arrangering af circle, Operation Dagsværk, arbejde og de der venner der... Men jeg kan godt selv, jeg glæder mig inderligt. Jeg er sej nok, jeg kan godt selv.

Havde egentlig ikke tænkt mig at fortælle det, men jeg elsker at give penge til velgørenhed.. Det gør mig glad så det er vel egentlig ikke en god gerning, men stadig. At tømme indholdet af min pung. Se smilet på indsamlernes ansigt og et og andet sted føle at jeg gør noget for at hjælpe. Selvom det er så uendelig lidt i det store perspektiv. Det gør ondt i pungen bagefter, men indeni føles det rart.
Tak til de flinke små piger der kom og ringede på min dør forleden. I er forbasket seje er i.


3 kommentarer:

 1. Savner dig sådan Krispy! Damnit!
  ;___; Glæder mig så meget til at se dit Cosplay til Kita! Bliver så skønt at skulle tilbringe en hel weekend med dig igen <3

  Er glad for at du har det godt, sådan mere eller mindre XD <3


  Savner dig hver evig eneste dag <3

  SvarSlet
 2. Kenneth, Kenneth, Kenneth, NU VIL JEG GERNE SNART EJE DINE UDGIVELSER.
  Tak <3

  Og tak Kristine, for at have mindet mig om, hvor fantastisk en forfatter han er <3

  SvarSlet
 3. Du er sådan en super godhjertet person kristine~ og selv om du giver penge til velgørenhed bare fordi det gør dig glad så har du stadig gjort en super god gerning~ der burde være flere personer med så stort et hjerte som dig ude i verdenen!~

  Har egentlig tit overvejet at læse den, men har aldrig kunne tage mig sammen~ så taak~ Tror jeg vil forsøge igen <3

  SvarSlet