lørdag den 6. september 2014

07092014

I dag var Sabrina og jeg inde til præmieren på En Folkefjende på Aalborg teater.
Søde Sabrina havde mulighed for at få biletter igennem hendes studiejob, også tænkte hun med det samme på mig. Betænksomme venner er noget af det bedste ❤️


"Hvad stiller man op med sandheden, hvis alle, også venner og familie, vender én ryggen, hvis den kommer frem? Og hvad nu hvis sandheden kan fjerne alle vigtigste arbejdspladser i den by, man elsker og er født i? Et etisk dilemma af stor samfundsmæssig relevans – og omdrejningspunktet i Ibsens klassiske drama, En Folkefjende." - Aalborgteater.dk

- Jeg var ikke fuldstændig solgt på stykket. Det var ret tydeligt at det var præmieren da skuespillerne hele vejen igennem kløjedes i deres replikker, det ødelagse flowet men dog ikke hele oplevelsen!
Havde svært ved at finde nogen af karakterne sympatiske, men jeg havde forståelse for deres standpunkter og deres handslingsmønstre så det synes jeg giver lidt. Grinte endnu en gang eller to under stykket, og Sabrina var fabelagtigt selskab.
Vil jeg anbefale dig at tage ind og se En Folkefjende? Nok ikke. Var det en fin oplevelse? Ja.

Tak for at tage mig med kæreste Sabrina musen! ❤️

fredag den 5. september 2014

04092014Torsdag efter endt undervisning vendte Emma, Morten, Sabrina og jeg næsen mod Fredericia, vi havde nemlig købt biletter til at se Den Lille Havfrue!

Turen derned gik rigtig godt, som det altid gør når dytten er fyldt med de sødeste venner! ❤️


Selve stykket var rigtig flot, og jeg var ikke skuffet selvom der var nogen ting jeg ville ønske de havde gjort lidt anderledes!
Sangerne sang skønt, scenografien og danserne var fantastiske! Men de havde desværre ændret i teksten til mange af sangene hvilket faktisk gjorde en rigtig stor forskel for min glæde ved showet. Er dog ikke i tvivl om at det ikke gjorde noget som helst for børnene der var inde og se det. Kostumerne skuffede mig også en lille smule, de havde ikke været så kreative med havfruernes udtryk, men Ariels menneskekjoler var så smukke og baggrundsdanserne fungerede hele vejen igennem!

Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, og jeg er glad for at vi tog afsted for at se om søgræsset hvilke var grønnere i naboens fiskedam, haha ❤️onsdag den 3. september 2014

03092014

Hej!

Jeg kan mærke at jeg savner at blogge, men jeg kan samtidig også mærke at den jeg er nu ikke nødvendigvis helt er den pige der er repræsenteret i bloggens layout og sprog.
Overvejer lidt om jeg tør bevæge mig ud i en makeover, for selvom Sa-chan ikke 100% er mig længere har jeg stadig ikke helt lyst til at sige farvel til min blog, mine minder og mine vilde teenage tanker, haha.
Kunne godt tænke mig noget mere simplistiske og måske endnu "voksent"

Det kan være redesign bliver et overspringshandlings/weekendsprojekt. Er nogen af jer derude gode til bloglayout, er der overhovedet nogen der stadig bruger blogger??