søndag den 20. maj 2012

20052012


London dag 6 + 7!

Søndag morgen stod vi tidligt op og tog afsted fordi vi ENDELIG skulle se den virkelige grund til at vi tog til London. Nemlig 'The Making of Harry Potter - Warner Bros. Studio Tour!

Vi fandt hurtigt ud af hvordan toget fungerede, og siden vi havde Travel Cards kostede det kun 5 pund tur retur til der hvor studio turen var!


Jeg tog godt den time turen varede på røven, siden jeg er en hobo, og Liv lærte mig et spil kaldet stress! Spil aldrig mod Liv, hun er hurtig som et lyn man!

Da vi ankom til Watford Junction skulle vi med den sejeste bus nogensinde ud til studio touren!

Den var dekoreret både udenpå og indeni og mens vi kørte derud var der Harry Potter fortællinger i højtaleren i bussen!


Okay. Jeg bliver nød til at stoppe her. Hej fremtids Kristine der genlæser det her. For at være ærlig kan du, som du sidder lige nu, på ingen måde tage dig sammen til at skrive det her blog indlæg da alt du kan tænke på er en underlig varm fornemmelse i maven og knuden i hjertet. En god omgang keyboard smashing ville faktisk være på sin plads. For det var en fantastisk oplevelse, og det ved du godt. For fremtids Kristine, du har ikke glemt det. Jeg har nu tænkt mig at lave en wall of text. So fuck the haters! (Eller, mine kære læsere. Hvis i gerne vil se billeder.. Dem må i altså finde over hos Livsen)

Oplevelsen af at gå ind i storsalen med to så fantastiske piger som Liv og Astrid, at sidde på stolene, at se detaljerne der var i væggene! Det at opleve alle kulisserne så tæt på, at se at over halvdelen af skuespillerne brugte parykker (Om jeg på nogen måde forstår hvorfor Tom Felton skulle farves blonde når de alligevel bare kom ham i paryk? All of my que), følelsen af at holde Livs hånd, grine af de sjove detaljer der blev fortalt om bøgerne på biblioteket og de grønne hænder, at opleve Astrid være fuldstændig rundt på gulvet (Din lille fims), det at se Eleksir lokalet up close og opleve følelsen af hvad der meget well kunne være en fangasmen, Hagrids hytte, Weasly huset med alle dets milion detaljer og Livs fjæs da vi prøvede tryllestavene, Black familie træet hvor jeg ENDELIG kom tæt nok på til at se hvordan familien Malfoy er hæftet ordenligt på, Umbridges kontor, brevet fra Lily til Sirius som jeg muligvis tudede en lille smule til, Butterbeer og chips samt den klammeste sandwich på hele turen med de mest fantastiske piger, at stå på natbussen, sidde i Ford Angelean, James og Lilys hjem up close og Private Drive nr. 4, at se hvor fantastisk levlavede væsnerne i filmen er, Hagrids ansigts maske, Astrid og thestralerne samt hvordan hun nærmest prøvede at nakke den med hjem, hvordan Liv var ved at tisse på sig selv af frygt over aragog, det at se Stormvind bevæge sig og at trykke på Voldemort dukken, at betræde Diagolan stræde og komme helt tæt på Floris og Blotts, at se de juvel besatte teenage skildpadder, alt det fantastisk artwork, en GIGANTISK model af Hogwarts med så mange detaljer, at se Liv og Astrid tude af glæde og muligvis selv fælde en lillebitte tåre. At se flere tusind tryllestave nydeligt stablede og se J.K Rowlings udødelige ord om at Hogwarts altid vil velkomme os hjem.
Selvom jeg aldrig vil sige farvel til Harry, har det været en vidunderlige oplevelse at være på studio tour, og jeg tror om muligt at jeg også har mødt et af de sødeste mennesker i verden. Damen der stod i garderoben gjorde virkelig turen til noget særligt fremtids Kristine. Husk at huske hende, for det er godt nok få mennesker der er så fantastiske som hun var.

Piger! Jeg elsker jer begge to (og Harry, men han er ikke en chick) rigtig rigtig meget!

Hvis i vil se billeder og en ordenligt forklaring se kig her og her i Livs blog!
Ululululuul

Hvad jeg dog kan vise jer er mit og pigernes besøg på Kings Cross den sidste aften hvor vi besøgte Paron 9 3/4 (Og Liv mødte sit Livs kærlighed det sted vi spiste aftensmad. True story)Astrid er så vild at hun ikke holder stille. (/Jeg ved ikke hvad der er galt med mit kamera)

TAK IGEN PIGER!

London day 7.

Hjemrejse. Vi var uheldige, men mest af alt ufatteligt heldige.


Fuldstændig overvældet Kristine fuld af gode minder over and out.

4 kommentarer:

  1. Nej. Hvad er det. Hvorfor er min kind en smule våd? Åh, det var så god en tur!

    SvarSlet
  2. Awwwww :) Man sidder jo og bliver helt muggengrøn af misundelelse xD

    SvarSlet
  3. Du er sådan en sød nørd x3

    SvarSlet